Mina föreläsningar

Om jag frågar dig vem en "Alkis" är, vilken tänker du på då? Är det en som sitter på bänken och är en "Parkbänksalkis"?
Eller kan det vara vemsom helst? Kan det vara du, jag, någon i familjen, grannen eller kanske en jobbarkompis?
Problemet alkoholism är utbrett och i föreläsningen " En brutalt ärlig historia" berättar jag om min alkoholism och de tuffa konsekvenser det medförde, både fysiskt och mentalt. En del av konsekvenserna kommer jag alltid att få leva med.


Efter en förelsning för Norrtälje Energi i maj 2022 fick jag de här raderna.


Att föreläsa om alkoholism och dess tuffa påverkan på både den enskilde individen samt familjen och omgivningen är ingen lätt sak.

Att få fram både den reella verkligheten och alla konsekvenser men också visa att det går att bryta och att det går att välja en annan utväg, det är något som Per verkligen har förmågan att föreläsa om.

Per fångade alla närvarande i publiken under sin föreläsning och det var inte en enda som gick därifrån utan att ha blivit träffad av hans historia.

Med sitt enkla och jordnära sätt att dela med sin historia, utan att försköna något men ändå fånga essensen, fick Per oss att tänka efter och reflektera över våra egna val och kanske någon närståendes val i livet.

Vi är väldigt tacksamma och glada över att vi fick låna Per en eftermiddag så att alla i företaget fick dela hans budskap och resa, ett budskap som är så oerhört viktigt att lyfta och inte skambelägga.

Tack för din föreläsning Per!


Vänliga hälsningar

 

Maja Sandin

Försäljning & kundcenter

Norrtäle EnergiKommande föreläsningar

En brutalt ärlig historia | Folketshus i Hallstavik


Datum: 4 februari 12.00 och 15.00.
Utställning: 11.00-17.00
Inträde: Fri entré


En brutalt ärlig historia

Datum: 

En brutalt ärlig historia


Datum: 
Inträde: